Kunstgræs


Mange fodboldklubber og kommuner påtænker i disse år at anlægge nye mini-, håndbold- eller fodboldbaner. Rigtig mange ønsker en bane med kunstgræs således, at såvel træning som kampe kan praktiseres året rundt og i al slags vejr.

Markedet for kunstgræs har over de seneste 10 år, hvor 3. generations produkterne (kunstgræs m. sand og gummi infill) er kommet stærkt frem, blevet endnu mere interessant for både kommuner og fodboldklubber. Der er ingen tvivl om at vi i de kommende år vil se langt flere baner, og derfor desværre også muligheden for at kommuner og fodboldklubber kan få valgt mindre gode produkter.

For den ambitiøse fodboldklub er det selvfølgelig en nødvendighed at faciliteterne er i orden. Da det danske vejr bliver mere og mere ustadigt, har det helt naturligt forkortet sæsonen for de fleste klubber. Derfor SKAL den ambitiøse fodboldklub selvfølgelig kunne tilbyde sine medlemmer at træne på kunstgræs hele året.

Sammen med vores samarbejdspartnere har vi en vifte af FIFA godkendte produkter, både 1 star* og 2** star, hvor også der medfølger FIFA Fieldtest certifikat.

Vi leverer Full-Size baner (ca. 8000 m2) med de nyeste og bedste produkter. Vi er en af de virksomheder der, sammen med vores leverandører, kan fremvise flest FIFA 1star og FIFA 2star certifikater, og samtidigt kan vi levere de mest miljøvenlige baneanlæg med forskellige sportsfunktionelle enheder, som f.eks. PAD insitustøbt eller præfabrikeret.

Hver Full-size projekt er unikt og kræver derfor stor opmærksomhed igennem hele projektfasen.

Vi har efterhånden anlagt en del baner både med sået græs, rullegræs og kunstgræs. Gennem vores erfaringer og via vores samarbejde med landets førende specialister, er vi en af landets mest erfarende firmaer indenfor netop denne type anlæg.

Vi samarbejder med landets førende rådgivere og kunstgræsleverandører. Vi tager os gerne af projekteringen af anlægget og forestår koordineringen af anlæggets udførelse.

Vi indretter / anlægger arealerne omkring banen, opbygger tribuner, etablerer belysning, opsætter hegn, anlægger parkeringsplads, opfører bygninger for omklædning og toiletter, opfører bygninger for maskinerne til banens vedligehold m.v.

Med os som samarbejdspartner, er du sikret optimale løsninger fra ide / ønske til færdig anlagt bane.


Hørdum Gl. skole
Tårnvej 45, Hørdum
7752 Snedsted

Tlf. 28 58 76 99
flemming@geipel.dk